Simone Kamphuijs

Dierenarts

Simone Kamphuijs - Dierenarts
Simone Kamphuijs Dierenarts

Een dierenarts die niet van dieren houdt, bestaat niet. Dus ook ik ben opgegroeid met veel liefde voor dieren. Zolang als ik me kan herinneren hebben wij honden thuis gehad, een Border Terriër en een Ierse Terriër en daarvoor ook hamsters en twee vogels. Mijn Shetlander Bobo kreeg ik toen ik 9 was. Op dit moment heb ik thuis een geweldige Spaanse bastaard rondlopen, genaamd Sep.

Mijn interesse is heel breed, van kleine knagers tot grote honden en van stoere kittens tot allerlei paarden; ik draai er mijn hand niet voor om en beoefen met heel veel plezier dit prachtige vak!

Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en ben via banen in Schagen en Castricum in oktober 2022 bij De Jong Dierenartsen komen werken. Ik voelde mij gelijk heel welkom op de praktijk met hele fijne deskundige collega’s, lieve dieren en gemotiveerde diereigenaren. Het liefst sta ik in de OK, maar ook consulten in de spreekkamer of gebitsbehandelingen doe ik graag.

Het belang van het dier staat bij mij centraal en tijdens een consult beredeneer ik dan ook vaak vanuit het dier, omdat die zelf niet kan zeggen wat hij/zij voelt. Op deze manier probeer ik samen met de eigenaar de juiste stappen te zetten naar herstel of behoud van een prettig en gezond leven. Alles kan, maar wel in overleg en met oog voor u en uw dier.

Ik hoop u graag te ontmoeten op de praktijk!