Puppyavond / Puppyspreekuur 
Kennismaking tussen de pup en de praktijk 

Puppyavond

Ongeveer 1 keer per maand houden wij, op de praktijk in Heiloo, een gezellige en informatieve puppyavond voor de pup en de eigenaren. Op deze (donderdag) avond komen 3 tot 5 puppy's. Er wordt medische informatie gegeven en er wordt gesproken over gedrag bij honden. Dit is voor de eigenaren praktisch en leuk, maar voor de puppy's is deze avond nog veel leuker! De puppy's mogen lekker spelen in de praktijk. Hierdoor ervaren ze de praktijk als iets positief. Omdat ze een langere tijd in de praktijk aanwezig zijn vinden ze dit leuk (er gebeurt niets negatiefs!). Het gevolg hiervan is dat ze blij de praktijk in komen lopen!!  We beginnen met een rondje door de praktijk zodat de eigenaar kan zien wat wij zoal doen en kunnen. Hierbij lopen de puppy's los mee. De avond duurt ongeveer 2 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Heeft of krijgt u een puppy? Dan kunt u zich telefonisch aanmelden of bij de balie. U wordt gebeld wanneer de datum bekend is.

Puppyspreekuur

Naast de puppyavond hebben wij een speciaal puppyspreekuur. Hierbij wordt onder begeleiding van een assistente de pup gewogen en onderzocht in de spreekkamer en er kunnen vragen gesteld worden. Dit is ook om de puppy's te laten wennen aan de behandeltafel, dat het dus heel normaal is dat je wordt onderzocht. Dit kunt u 1 keer per maand laten uitvoeren totdat de pup 1 jaar is. Dit spreekuur is gratis, wel graag even bellen voor een afspraak!

Indien er na het onderzoek door de assistente blijkt dat er iets aan de hand is met de hond, wat door de dierenarts moet worden nagekeken, dient hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt te worden voor een consult.
Praktijk Akersloot
Koningsweg 1
1921 AS Akersloot
T: 0251-315519
Praktijk Heiloo
Commandeurslaan 1
1851 XP Heiloo
T: 072-5331606