>>VERSCHERPTE MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS ZIE ONZE NIEUWSRUBRIEK<<maak een online afspraak
(mocht u ziekteverschijnselen hebben die een aanwijzing kunnen zijn voor een COVID-19 infectie dan vragen wij u thuis te blijven en iemand anders te sturen voor het consult of behandeling vn uw huisdier)De diergeneeskunde in de tegenwoordige tijd is niet meer zo eenvoudig als vroeger toen een prikje en een pilletje genoeg gevonden werd in de behandeling van de meeste problemen en ziekten. Uw huisdier is een deel van het gezin geworden, het heeft recht op alle goede zorg en kennis die er te verkrijgen is.Gelukkig wordt dat bij J. de Jong dierenartsen ingezien, zodat wij onze kennis op een hoog niveau houden en wij ons uitgerust hebben met moderne apparatuur. Te denken valt aan een Röntgenapparaat, een echo, moderne bloedanalyse apparatuur, een ECG en laparoscopische sterilisatie van uw hond.

Daarnaast hebben wij al vele decennia lang onze specialiteit: de orthopedie. Hierin onderzoeken en behandelen we gewrichts- en botproblemen, van een kleine kreupelheid tot een gecompliceerde beenbreuk. Boren en schroeven van een hoogwaardig staal worden vakkundig op het geblesseerde bot aangebracht.

We hebben ook de mogelijkheid om de tandheelkunde van het huisdier op hoog niveau uit te oefenen. Het chirurgisch verwijderen van tanden en kiezen en het maken van tandheelkundige röntgenfoto's behoren tot de mogelijkheden.

Tot ziens bij J. de Jong dierenartsen Heiloo & Akersloot!

Contact via Facebook Messenger

Neem nu ook eenvoudig contact met ons op via Facebook Messenger.

* Tijdens drukte en buiten onze openingstijden om, kan het soms even duren voordat 1 van onze medewerkers reageert.
Bij SPOED is het belangrijk dat u telefonisch contact met ons opneemt.

Like ons ook op facebook

Praktijk Akersloot
Koningsweg 1
1921 AS Akersloot
T: 0251-315519
Praktijk Heiloo
Commandeurslaan 1
1851 XP Heiloo
T: 072-5331606