Wat doen wij? 
 
De diergeneeskunde in de tegenwoordige tijd is niet meer zo eenvoudig als vroeger toen een prikje en een pilletje genoeg gevonden werd in de behandeling van de meeste problemen en ziekten. Uw huisdier is een deel van het gezin geworden, het heeft recht op alle goede zorg en kennis die er te verkrijgen is. 

Gelukkig wordt dat bij onze dierenartsenpraktijk ingezien, zodat wij onze kennis op een hoog niveau houden en wij zijn uitgerust met moderne apparatuur. Te denken valt aan een spiksplinter nieuw Röntgenapparaat, een echo, moderne bloedanalyse apparatuur een ECG en sindskort is ook de mogelijkheid om sterilisatie's via laparoscopie uit te voeren.

Daarnaast hebben wij al vele decennia lang onze specialiteit: de orthopedie. Hierin onderzoeken en behandelen we gewrichts- en botproblemen, van een kleine kreupelheid tot een gecompliceerde botbreuk. Boren en schroeven van een hoogwaardig staal worden vakkundig op het geblesseerde bot aangebracht.

Na het maken van een afspraak vinden de entingen, het klinische onderzoek en eventuele behandeling van de eenvoudige problemen plaats.
Praktijk Akersloot
Koningsweg 1
1921 AS Akersloot
T: 0251-315519
Praktijk Heiloo
Commandeurslaan 1
1851 XP Heiloo
T: 072-5331606